Search
Close this search box.

OSOBA MJESECA – SIJEČANJ 2023 | Ariana, Elvis ili Renata – koga ćete izabrati?

Rekli smo kako od ovog siječnja krećemo s biranjem Osoba mjeseca. Pravilnik je jednostavan i sljedeći – krajem mjeseca mi nominiramo tri osobe koje su u proteklom mjesecu napravile nešto vrijedno pažnje, a onda Vi glasanjem izabirete onoga kojeg mislite da najviše zasluži titulu osobe mjeseca.

Nominacije za mjesec siječanj, 2023. godine su sljedeće:

Ariana Brnetić – direktorica kršanske Turističke zajednice ničim nije kriva za ishod nagradne igre koju više nećemo spominjati, ali nitko ne može osporiti ideju i realizaciju kršanskog Adventa. Bio je baš „fora“, veoma zanimljiv i jedinstven te je pokupio simpatije svih, a za njega je najviše zaslužna baš Ariana.

Elvis Brečević – svima dobro poznati „Brečo“ ponovno je organizirao sportsku manifestaciju koja je u labinski Sportski centar „Franko Mileta“ privukla oko tisuću ljudi. Tko god je pokušao organizirati i dječji rođendan, zna da nije lako, a kamoli takvu manifestaciju. Imao je puno ljudi uz sebe, ali suvereno je i ovog puta vladao situacijom.

Renata Kiršić – kad se samo sjetimo kako su „fejsbuk mudraci“ objašnjavali kako je dobila „lepo delo“. Nova ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta u potpunosti je „oživjela“ Kino Labin, brojke se povećavaju, a ona zna slati priopćenja i informacije i u kasnim večernjim satima. Osoba je to koja živi za to da uljepša ovaj grad, i čini se – u tome uspijeva.

Anketa je otvorena do 31. siječnja kada ćemo proglasiti osobu siječnja na Labinštini.

This poll is no longer accepting votes

Osoba mjeseca - siječanj 2023:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još