Debakl Albone u Kninu zaustavio put u prvu ligu

„Nakon dugo jedna labinska momčad ima priliku ući u Prvu ligu. Riječ je o malonogometašima Albone koje večeras u Kninu očekuje prvi kvalifikacijski susret za ulazak u Prvu HMNL, protiv domaće momčadi Kijeva“, tako je 22. travnja 2005. pisao Robi Fonović.

Fonović je najavio da Labinjani kreću bez Muamera Gibića i Davida Stanojevića zbog ozljeda, a da Fatosa Hoxhu ne pušta Rudar. Momčad Miljenka Iljadice mislila je da ih u Kninu čeka teška utakmica, ali pomalo smočeni parket i 500 ljudi na tribinama nisu očekivali.

Za Albonu su nastupali Belušić, Ikanović, Sandić, Načinović, Macura, Čupić, Blašković, Vidali, Čalović, Lukež i Mesarić. No, situacija se nije razvijala po željama Labinjana. U 27. minuti semafor je pokazivao 8:0 za domaće koje su predvodili danas dobro poznati treneri Robertino Jelovčić i Teo Strunje te nekad reprezentativac Ante Palavra.

Zabio je do kraja susreta Čupić dva „komada“, ali ih je u mreži Albone završilo čak 12 sveukupno. Ipak, u uzvratu gotovo da je bilo napeto. Pridodao se Labinjanima i Paliska te najbolji Hoxha, a Marin Blašković bio je sjajan, zabio je četiri komada, a u 27. minuti propustio na 7:0 za Albonu promašiti „zicer“, odnosno pogodio je vratnicu da bi gosti u kontri pogodili za 7:1 nakon čega se pomalo bude pa ova golijada na kraju završava 12:5.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još