Direktor turnira “Trofej Labinskih Rudara” se zahvalio: “Oni su najzaslužniji za ovakav turnir u Labinu i Rapcu!”

Mauricio Kožljan, direktor omladinskog međunarodnog dječjeg turnira „Trofej Labinskih Rudara“ koji je u posljednje dvije godine narastao u najveću sportsku manifestaciju u Gradu Labinu i okolici, danas je objavio putem društvenih mreža finalnu zahvalu mnogim ljudima koji su stvorili spomenuti turnir i brend.

“Poštovani,

Iza nas je šesto izdanje TLR i polako se sliježu dojmovi i impresije pa bih iskoristio ovaj prostor da svima zahvalim, a vjerujte, zaslužili su dio Vaše pažnje.

Turnir je upravo radi njih zauzeo svoje respektabilno mjesto na karti dječjeg nogometa ,a upravo oni su najzaslužniji za sve ovo.

Hvala Elvis, na stalnoj i konstruktivnoj kritici, znam da nije lako slušat moje ‘to ćemo lako’. Hvala Dean, na stalnom tehničkom supportu, kao i Valteru i Dorijanu bez kojih tereni ne bi bili to što su.

Ujedno, zahvaljujem se svim trenerima NK Rudar Labin na pomoći u organizaciji kao i osobama izvan kluba koji su pomogli da dođemo do ovoga.

Nikako ne smijemo zaboraviti NK Iskru i NK Rabac, TZ Grada Labina i direktoricu Astrid Glavičić, Hep-Ods Labin, Grad Labin i gradonačelnika Glavičića, SZGL i Sinišu Verbanca, Lidl Labin i Natašu, kao i svo medicinsko osoblje angažirano na turniru, te sucima koji su bez zamjerke odradili svoje poslove.

I za kraj, oni koji su svojom profesionalnošću doveli da naši gosti imaju samo riječi hvale i da već sada najavljuju dolazak na 7. TLR, a to je  Maslinica d.d., sa direktorima Hansom Steurerom i Stefanom Venchiaruttiem.

Naravno da bi bilo nepravedno ikog izostaviti, ali bilo bi nezahvalno i nekorektno ne pohvaliti ‘dobrog duha’ kampa Oliva Natašu Poldrugovac koja svake godine brine da smještaj bude besprijekoran, a u svemu joj pomažu kolegice s recepcije, tehnička služba kampa Oliva, kao i personal hotela Hedera i Mimoza.

I za kraj, veliko hvala svim sudionicima turnira, svim klubovima, te se iskreno nadam da smo opravdali Vaše povjerenje i da se dogodine vidimo na istom mjestu.

P.S. Vjerojatno sam nekog zaboravio, i vjerujte slučajno je, jer nas zaista puno ima i svi skupa smo doprinijeli da se Trofej Labinski Rudara izgovara s poštovanjem.

Srdačan pozdrav,

Direktor TLR

Mauricio Kožljan

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još