FOTO | U Snašićima održani prvi memorijalni turniri “Željko Golja”

U organizaciji tamošnjih klubova nogometa i boćanja, u Snašićima je u ponedjeljak  21.06.2021 održan prvi memorijal Željko Golja u sjećanje na prerano preminulog dugogodišnjeg njihovog člana.

U malom nogometu na travnatom igralištu sudjelovale su četiri ekipe: NK Polet, NK Jedinstvo Omladinac, NK Plomin i NK Cement. Prvo mjesto osvojili su nogometaši Poleta, drugi su bili Plominjani, treći Cement a četvrti Jedinstvo Omladinac. Biran je i najbolji igrač, a glasanjem voditelja ekipe izabran je igrač NK Poleta, Toni Belušić.

U boćanju su također sudjelovale četiri ekipe: BK Polet, BK Jurazini, BK Nedešćina i Stara Klapa. Prvi su također bili domaćini BK Polet, drugi Nedešćina, treći Jurazini a četvrti Stara Klapa. Domaćini su osvajanjem obiju prvih mjesta na najbolji mogući način obilježili prvi memorijal.

Druženje se nastavilo na nogometnom igralištu u Snašićima gdje su podijeljene nagrade i besplatne porcije graha i čobanca, a sve zahvaljujući pokrovitelju Općini Sveta Nedjelja i mnogim drugim sponzorima koji su se rado odazvali., a na čemu im i ovim putem zahvaljujemo.

Nagrade za osvojena prva mjesta podijelili su kćerka pokojnog Željketa, Karla Golja u malom nogometu, supruga Nives Golja u boćanju, dok je prijelazni pehar udijelila načelnica Općine Sveta Nedjelja, Irene Franković.

Sudionici su se razišli puni lijepih emocija i pohvala na račun organizacije uz neizostavnu rečenicu: “Vidimo se na drugom memorijalu!”

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još