Kovari nove bodove ove subote traže u Buzetu

Ove subote u 19:00 sati u Buzetu se igra pravi istarski derbi između domaćina RK Buzet i RK Rudar Adria Oil. Domaćin je trenutno na 5. mjestu s 11 osvojenih bodova dok se Kovari nalaze dva mjesta niže s istim brojem bodova, ali s nešto slabijom gol razlikom.

Buzećani su u dobroj formi. Nakon domaćeg poraza od Hrvatskog Dragovoljca u sedmom kolu upisali su dvije pobjede u nizu, prvu na gostovanju u Senju a drugu na domaćem terenu u prošlom kolu protiv Gospića. Sve ukupno su u devet odigranih utakmica upisali pet pobjeda, remi i tri poraza i ono što je najzanimljivije – sva tri poraza upisali su na domaćem terenu protiv već spomenutog Hrvatskog Dragovoljca, BM 07 i Ribole Kaštele.

S druge strane Kovari su isto tako u dobroj formi, imaju niz od tri utakmice bez poraza odnosno dvije pobjede na domaćem terenu i remi na gostovanju u Omišu protiv Hrvatskog Dragovoljca, ekipe koja je upravo u Buzetu uzela bodove. Kovari kao i Buzećani imaju jednaki omjer od 5 pobjeda, 1 neriješene i 3 poraza ali za razliku od Buzećana na domaćem terenu su i dalje bez poraza.

Što se tiče međusobnih dvoboja u posljednje dvije sezone RK Buzet je u tri utakmice protiv RK Rudar Adria Oil upisao isto toliko pobjeda. Nadajmo se da će Kovari uspjeti prekinuti taj niz bez pobjede protiv RK Buzeta i upisati nove bodove u pretposljednjem kolu prvog djela sezone.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još