Labinski rukometaši rutinski i očekivano protiv slabašnih Senjana

Senj se s razlogom bori za ostanak, a u Labin su stigli s nadom da pokušaju iznenaditi vidno kvalitetnijeg domaćina. Ne da u tome nisu uspjeli, već je utakmica lišena neizvjesnost već tamo negdje oko 15. minute kad je Rudar Adria Oil stvorio prednost od pet pogodaka razlike.

Na predahu je bilo šest golova razlike, 19:13, ali su u nastavku Labinjani samo sebi zakomplicirali situaciju kad su sa 31:26 u 53. minuti stigli do 31:30 za samo šest minuta. No, tada su se domaći ponovno uozbiljili i već je dvije minute kasnije semafor pokazivao 34:30. Francetićev pogodak bio je posljednji za konačnih 34:31.

Niko Franković postigao je čak deset pogodaka, a Mario Ratkajec dodao je devet. Uz to, odličan je bu oba smjera bio i Nikola Kostić, strijelac pet golova. Kod gostiju, istaknutiji od ostalih bili su Dorijan Ćosić, David Stipetić i Dominik Francetić.


LABIN – SC FRANKO MILETA – PRVA HRL JUG – 9. KOLO
SUCI: Matko i Toni Butorović (oba Zagreb)

RUDAR ADRIA OIL – SENJ 34:31 (19:13)

RUDAR ADRIA OIL: Zena, Kokot, Ratkajec 9, Tomičić, Lazar 1, Vozila, Štucin, Ugrin 3, Dželili, Murselović, Jelušić 4, Dukić 1, Kostić 5, Derossi 1, Ajanović, Franković 10

Sedmerci: 1/1, Isključenja: 2 minute (Franković 2)

Trener: Dalibor Zupičić

SENJ: Nekić, Stipetić 5, Rak, Vukšić 2, Nekić R. 2, Francetić 5, Krmpotić 4, Drinovac 4, Barbić 1, Staniž 2, Jeličić, Ćosić 6

Sedmerci: 1/2, Isključenja: 6 minute (Nekić R. 2, Drinovac 2, Ćosić 2)

Trener: Josip Štokić

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još