NAJAVA ČETVRTFINALA KUPA ISTRE: Kovari oslabljeni i u Poreču, ali nada postoji dok god se igra

Nogometaši Rudara Trans Euro danas gostuju u Poreču u sklopu četvrtfinala Kupa Istre. Utakmica večeras započinje na Veloj Joži u 17:30, a za razliku od njihovog posljednjeg susreta, ovog su puta Porečani izraziti favoriti, do te mjere da bi prolazak Labinjana bio prava senzacija.

Kovarima treba priznati kako su oni jedini uz Crikvenicu u posljednjih godinu dana koji su slavili u gostima kod snažnog Jadrana, ali danas će ponovno u utakmicu nedvojbeno oslabljeni. Vratar Tony Macan još se nije oporavio od temperature, ali će njega Paolo Blažina ili mladi Dilan Bašić lakše zamijeniti nego Valentina Stepčića i Ivana Macana koji su ovom Rudaru nenadomjestivi.

S druge strane, odlična je to prilika mlađim igračima kluba koji mogu sada pokazati kvalitetu i karakter koje sigurno posjeduju. Ipak, lako im neće biti jer Jadran je vjerojatno najkvalitetnija momčad Treće HNL Zapad, što potvrđuju i ljestvica i teren.

Ako kažemo da je Jadran od posljednjeg susreta protiv Labinjana osvojio 12 od mogućih 15 bodova s gol razlikom 15:3, vjerojatno smo sve rekli. Međutim, pomlađeni Labinjani u Poreč idu bez pritiska pa je sve moguće. Danas, 26. travnja, 17:30, SRC Veli Jože.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još