Kovari krenuli s pripremama, mirno i u ovo proljeće

Roberto Paliska, trener Rudara, okupio je jučer svoj kadar za proljetni dio natjecanja u kojemu će “Kovari” napraviti sve što mogu da i nadalje ostanu ponajbolja istarska momčad u ovom rangu natjecanja.

Četvrto mjesto osvojeno ove jeseni dokaz je kako su u Labinu nakon promjene u samoj strukturi uprave kluba, ozbiljno prionuli poslu, a rezultati su vidljivi već nakon prve polovice ovogodišnjeg natjecanja.

U kadru na jučerašnjem okupljanju nije bilo zbog posla Antonia Načinovića, nedostajao je i Luka Floridan kao i Gabriel Golja zbog obaveza na fakultetu, a i dvojica Amerikanaca koji ostaju dio labinske momčadi, Rodriguez i Solari, priključiti će se početkom sljedećeg tjedna, tako da njih dvojice neće biti ove subote na Valbruni kada Rudar igra svoj prvi pripremni ogled.

Pisali smo već, a vrijedi ponoviti još jednom, raduje povratak u kadar Tina Licula nakon ozljede, a čini se kako je i ozljeda Roberta Dadića potpuno stvar prošlosti. Stoga Rudar, usuđujemo se reći, ojačan, ulazi u novu prvenstvenu polusezonu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još