UOČI FINALA KUPA | Roberto Paliska: Pritisak je na Hajduku, a naravno, nadam se pobjedi Rijeke!

Večeras, od 19 sati, na stadionu Poljud, igra se finale Kupa Hrvatske za sezonu 2021/2022. Hajduk i Rijeka sastaju se u najvažnijoj utakmici sezone tih klubova, a pobjednik će uživati u nevjerojatnoj euforiji.

Kad se sastaju ti protivnici, pa pogotovo u finalu Kupa Hrvatske, moramo se sjetiti jednog od najvećih labinskih nogometaša ikad, Roberta Paliske, čiji je udarac, nažalost obranjeni, odlučio tko će pripasti Kup maršala Tita 1987. godine.

No, taj promašeni jedanaesterac Paliskinoj karijeri nije previše naškodio, radi se o čovjeku s preko 150 nastupa za Rijeku, a sveukupno je u profesionalnoj karijeri odigrao više od 250 utakmica. Danas smo aktualno uspješnog trenera Rudara Trans Euro ‘uhvatili’ na putu prema Splitu i uz osmijeh, odmah poručili kako nećemo ništa pitati uz „ono“ finale.

„Da, da, bolje, danas nemojmo o 1987. godini“, rekao nam je nasmijani Paliska pa odgovorio na upit što očekuje večeras: „Prekrasan dekor, nadajmo se dobru utakmicu i naravno, volio bih kad bi Rijeka osvojila Kup Hrvatske. Neće biti lako, ali može se, nadam se kako će Hajduku atmosfera više odmoći nego pomoći. Sigurno će pritisak biti na njima.“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još