Judo klubu Meto Labin treći u konkurenciji od 14 klubova

Dana 20. studenog 2022.godine judaši judo kluba Meto Labin uspješno su nastupili u Labinu na četvrtom i završnom međužupanijskom judo natjecanju. „Ippon“ je tradicionalna međužupanijska liga za djecu od 10 do 14 godina u kojoj se natječe 14 klubova sa područja Istre i Kvarnera.

U konkurenciji 14 klubova Istarske i Primorsko-goranske županije za 2022. godinu u sveukupnom poredku judo klub Meto Labin osvojio je sjajno treće mjesto, iza pulskog Istarskog borca i Rijeke.

U Labinu je nastupilo 40 natjecatelja njihovog kluba. Prvi trener u klubu Moreno Franković navodi da rezultat s ovog natjecanja govori koliko klub napreduje iz mjeseca u mjesec i koliko se treneri u klubu trude i rade. Trud i rad kluba prepoznaju i građani Labina pa je broj novih članova iz treninga u trening u stalnom porastu. Klub trenutno broji 130 članova.

Na turniru je nastupilo 40 djece osnovno školske dobi te su ostvarili slijedeće rezultate:

ZLATNE medalje osvojili su – Stojić Viktorija, Fornažar Nola, Mart Leona, Valković Deni.

SREBRNE medalje osvojili su – Ćatović Alina, Starčić Darijan, Čekada Mateo, Rade Dora.

BRONČANE medalje osvojili su – Puhar Viliam, Mariano Kristiano, Franković Damian, Barišić Sodin Emily, Murtić Saira, Bolčić Marta, Gianinni Ivano, Dobrić Martin, Mohorović Mateo, Krasniči Dita.

Čestitamo najmlađim članovima JK Meta na još jednoj uspješnoj sezoni!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još