U Labinu se proteklog vikenda održalo drugo kolo Istra kupa u preponskom jahanju

U Labinu se proteklog vikenda u organizaciji konjičkog kluba Astra održalo drugo kolo Istra kupa u preponskom jahanju. Nastupilo je trideset natjecatelja u preskakanju prepona visine 0.60m, 0.80m, 0.90, 100 m i kao najzahtjevnija 1.10 m.

Na utakmici visine 0,60m natjecateljice bez kaznenih bodova koje su nagrađene rozetom bile su Štoković Lana na grlu Mangala i Žajgar Melani na grlu Sangria iz KK Equi Team Žminj, Stefanov Tia na grlu Zero Cro iz KK Evago Zagreb, Bojanić Mia na grlu Cool lady iz KK Medulin, Kalčić Gaila na grlu Aladin iz KK Accordia te najbrojnije natjecateljice iz KK Philipos Poreč: Dragičević Paula na grlu Una Gina, Kukac Hana na grlu Rocky 207, Černjul Laura na grlu Mangala, Matticchio Mia na grlu Amb April Sun te Lavrenko Veronika na grlu 292 Galopa.

Na utakmici visine prepona 0,80m prvo mjesto osvojila je Kovačević Lana na grlu Carlos 2 iz KK Philips Poreč, drugo mjesto pripalo je Štoković Lani na grlu Mangala i KK Equi Team Žminj te treće mjesto Marušić Greti na grlu Luna iz KK Astre.

Utakmica visine prepona 0,90 m prvo mjesto osvojila je Nefat Viktori na grlu Opra iz KK Philipos Poreč, drugo mjesto Hrvatin Knapić Rory na grlu Mars iz KK Sv.Eufemije Rovinj te treće mjesto Đurović Mia na grlu Queen iz KK Astre.

Utakmica visine prepona 1,00m prvo mjesto osvojila je Đurović Mia na grlu Queen iz KK Astre, drugo mjesto Haber Suzana na grlu Carocop KK Sv. Eufemija Rovinj i treće mjesto Nefat Viktori na grlu Opra iz KK Philipos Poreč.

Na posljednjoj, ujedno i najzahtjevnijoj utakmici nastupila je jedna natjecateljica Anja Kanjir na grlu Ruma iz KK Batida Zagreb koja je prošla parkur bez kaznenih bodova i time osvojila deset bodova za Istra Golden kup.

Podsjetimo da natjecatelji kroz svih šest kola utakmica skupljaju bodove za Istra Talent tour U16, Bronze kup U21, Silver kup i Gold kup te će se pobjednici proglasiti na finalnom Istra kupu koje će se održati u Medulinu. U nedjelju 12.06.2022 s početkom u 11h na prostorima KK Medulin s početkom u 11 h započinje treće kolo Istra kupa.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još