Neopoziva ostavka Vedrana Kovačevića zasjenila prvu nedešćansku pobjedu u godini

Danas su u Nedešćini jutarnji susret 21. kola Prve ŽNL odigrali Jedinstvo Omladinac i Rabac, momčadi koje zasad 2022. godinu žele zaboraviti. Rapčani više nisu ni onaj kadar ni momčad koja je jesenas gotovo pa osigurala ostanak u ligi, a Nedešćani su danas, u petom mjesecu godine, upisali prvu pobjedu.

Do nje su došli na krilima Harisa Alića koji pokazuje da je u ovakvim utakmicama prevaga. On je u 43. minuti matirao Terzića za vodstvo Nedešćana čiju je pobjedu potvrdio 19-godišnji Damir Didić u posljednjoj minuti susreta.

KOVAČEVIĆ PODNIO NEOPOZIVU OSTAVKU

Iako je nedvojbeno zadužio cijeli klub, Vedran Kovačević nije ‘mrcvario’ sve oko sebe niti ih je doveo u situaciju da se ga treba tjerati. Situacija nije dobra, to je vidljivo izdaleka, a sada već bivši trener Rapčana je kratko poručio:

„Nakon ovakve predstave za cijeli klub je najbolje da momci dobiju novog trenera pa sam odlučio dati neopozivu ostavku. Ja više ovu ekipu ne mogu motivirati, a nama do kraja trebaju tri boda za siguran ostanak. Nadam se da će novi trener biti uspješan, a dečkima i klubu želim sve najbolje u nastavku prvenstva i u budućnosti“, poručio je Kovačević.


NEDEŠĆINA – Igralište Jedinstva – 1. ŽNL – 21. kolo – SUDAC: Darko Gubeljić (Labin) POMOĆNICI: Robert Ilić (Potpićan) i Alen Bećirović (Labin) DELEGAT: Marijan Kos (Labin)

JEDINSTVO OMLADINAC – RABAC 2:0 (1:0)

Žuti kartoni: Benazić, Imširević (Jedinstvo Omladinac) Belušić, Belo, Munjas (Rabac)

Strijelci: 1:0 Alić 43′, 2:0 Didić 60′

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Knapić, Kralj, Mahmutović (46. Didić), Kocijel, Gobo, Bembić, Bojkić, Imširević, Alić, Benazić (90. Licul L.)

Trener: Dino Černjul

RABAC: Terzić, Santaleza (74. Brenčić), Uhač, Belo, Lazarić (82. Višković), Dobrić, Vidas (58. Ibraimoski E.), Belušić, Biočić, Munjas, Vlačić (67. Ipavec)

Trener: Vedran Kovačević

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još