Ponovno odlični rezultati rabačkih mladih jedriličara

Ovog vikenda, 26., 27. i 28. 11., članovi rabačkog JK Kvarnera sudjelovali su na dvije regate i to  na Regati CRO FISH 2021. u Poreču, u organizaciji JK „Horizont“ iz Poreča za klasu Optimist te na Regati ILCA Dani Uljanika u Puli, za klase ILCA 4 i ILCA 6 u organizaciji JK Uljanik iz Pule.

Rabački klub je na Regati CRO FISH 2021 imao pet predstavnika u klasi Optimist. Na regati je sudjelovalo ukupno 29 natjecatelja. U subotu su odjedrena dva plova po jakom jugozapadnjaku od 20 do 25 čvorova, dok su u nedjelju odjedrena tri plova po jugozapadnjaku od 15 čvorova.

Rabački jedriličari su na regati ostvarili sljedeće rezultate: Filip Smoković osvojio je 6. mjesto ukupno, Laura Batelić osvojila je 7. mjesto ukupno i 3. mjesto u kategoriji djevojčica do 12 godina, Karlo Mileta osvojio je 14. mjesto, Nolan Juričić 20. mjesto, a Alvaro Antelić nije jedrio zbog lošeg vremena, budući mu je ovo prva regata, ali je u ukupnom poretku osvojio 22. mjesto.

Na Regati ILCA Dani Uljanika, u klasi ILCA 4 sudjelovalo je 28 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije i Poljske. U tri dana regate odjedreno je ukupno 9 plovova po jugozapadnom vjetru jačine od 12 do 20 čvorova i odličnim uvjetima za jedrenje.

Jedriličari JK Kvarner su na regati ostvarili sljedeće rezultate: Diego Merlin osvojio je 12. mjesto, Andrea Batelić osvojio 13. mjesto, a Manola Miletić osvojila je 16. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u kategoriji u kategoriji žena do 16 godina (U16).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još