POWERLIFTING | Michel Marinović ostvario sjajan rezultat na turniru u Virovitici!

Michel Marinović je Labinjan koji se već neko vrijeme bavi „powerliftingom“. Sport je to u kojem je cilj ostvariti što bolji total u čučnju, bench pressu i mrtvom dizanju. Michel je ostvario fantastičan rezultat na „Powerlifting Classic Cupu“ koji se 18. prosinca održao u Virovitici.

Marinović završio drugi u kategoriji Open do 83 kg sa totalom od 532.5 kg. Podigao je 185 kg u čučnju, 125 kg u bench pressu te 222.5 kg u mrtvom dizanju, a uspjeh je još veći kada se zna da mu je ovo tek prvo natjecanje.

Michel Marinović na postolju

Od Labinjana na turniru je sudjelovao još i Matija Diminić koji je podigao 215 u čučnju, 132.5 u „benču“ te 240 kg na mrtvom dizanju. Nažalost, nije ostvario službeni plasman jer nije prošao vagu.

Marinović je do svog odličnog rezultata stigao napornim radom, a za sve one koji žele, nudi i online ili privatne treninge u cilju izgradnje mišića, povećanja snage te općenito poboljšanja zdravlja.

Zainteresirani ga mogu pronaći na instagramu na kojem tjedno piše edukativne objave ili ga kontaktirati na marinoviccoaching@gmail.com.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Michel Marinovic (@marinovic_michel)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još