PRIJAVE ZA ULICU PRI SAMOM KRAJU | Tko će od labinskih haklera ovog prosinca na pulski parket?

Narednog vikenda počinje Ulica. Poseban je to doživljaj i događaj za svakog ljubitelja malog nogometa u Puli, ali i cijeloj Istri. Obzirom na vrijeme u kojem se nalazimo, jasno je kako će ove godine Ulica biti nešto manjeg obujma, ali svejedno će to biti pravi futsal spektakl koji će i ovog prosinca napuniti pulski Dom sportova „Mate Parlov“.

Zasad se prijavila 61 seniorska „škvadra“ te 14 veteranskih, a prijave je moguće izvršiti na broj 098406658, na njihov e-mail futsal.pula@gmail.com ili putem Facebook stranice turnira.

Zanimljivo, kotizacija ostaje samo 400 kn unatoč svim poteškoćama na čemu se organizatori ponajviše zahvaljuju Gradu Puli, ali i ostalim sponzorima. Prijavu se može izvršiti i uživo, od 18 do 20 sati u Sport Caffeu u dvorani „Mate Parlov“, do sutra 04. prosinca.

Sigurno će biti zanimljivi i susretu „Mini Ulice“ u kategorijama U11 i U15, a nagradni fondovi za seniore i veterane ostaju isti. U seniorskoj konkurenciji nagradni fond je 30 tisuća kuna, a za veterane 7500 kuna.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još