Search
Close this search box.

Derossi: “Karlovčani ne praštaju, moramo greške svesti na minimum!”

Nakon prošlotjednog poraza od momčadi RK Balić-Metličić 07, rukometaši RK Rudar Adria Oil u posljednjoj domaćoj utakmici za ovu polusezonu dočekuju prvu momčad lige RK Karlovac. Karlovčani se nalaze sa samom čelu tablice sa osam pobjeda i samo jednom izgubljenom utakmicom, tako da će Kovari u potrazi za bodovima imati do sada najteži zadatak.

“U subotu dolazi Karlovac, lider prvenstva, koji je legitimni pretendent za Premijer ligu, ali mi se ne predajemo i pokušat ćemo ih iznenaditi. Ovaj tjedan ćemo odraditi bez Štucina, ali za razliku od prošlotjedne utakmice, Nikola i ja smo ponovo u sastavu. Karlovac je ekipa koja ne prašta, stoga ćemo naše pogreške morati svesti na minimum, ukoliko se želimo nečemu nadati“, rekao je Bruno Derossi pa dodao:

„Nadam se da ćemo svojim timskim radom u napadu i čvrstom, agresivnom obranom uspjeti osvojiti ova dva boda. Također bi iskoristio priliku da pozovem sve Labinjane da dođu u dvoranu u što većem broju i podrže nas u ovoj zahtjevnoj utakmici, a mi možemo samo obećati da ćemo dati sve od sebe.“

Utakmica je na programu u standardnom subotnjem terminu u dvorani SC Franko Mileta, sa početkom u 20:00 sati. Utakmica između RK Rudar Adria Oil – RK Karlovac biti će i humanitarnog karaktera. U suradnji sa udrugom Mendula prikupljati će se donacije za mamograf, stoga pozivamo ljubitelje rukometa, a i sve ostale, da dođu i podrže humanitarnu akciju “Labinština hoće! za mamograf”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još