Kovari preko Rovinja pobjegli s dna ljestvice!

Sjajan dan labinskog sporta zaokružili su večeras rukometaši Valtera Matoševića. RK Rovinj stigao je na istarski derbi, pomalo rasterećen zbog sjajnih rezultata dosad, i bio je odličan “plijen” za labinske rukometaše kojima je “gorilo” pod nogama.

Zato možemo reći kako su Kovari večeras ostvarili zlata vrijednu pobjedu u istarskom derbiju protiv Rovinja. Naime, susret su dočekali kao posljednja momčad lige, a Rovinj je stigao kao treća momčad prvenstva.

Labinjani su se postavili dominantno i vodili tijekom cijele utakmice, a najviše 20:13 u 42. minuti, sve do konačnih 27:24. Kovare je predvodio fantastični vratar Liridonu Zena (20 obrana) te Alexandar Lazar sa osam golova, dok je kod gostiju bolji od ostalih bio Sandi Đukanović s pet pogodaka, ali samo jedan iz igre, a četiri su postigli Amir Bašić i Samir Begzić.

RK RUDAR ADRIA OIL (pobjeda protiv Rovinja 27:24): Zena, Ratkajec 4, Lazar 8, Matošević M., Štucin 1, Lučić, Murselović, Jelušić 5, Derosi, Matošević T., Dukić 4, Kostić, Dželili, Derossi 3, Matačić 2

PRVA HRL JUG – NAKON 8. KOLA

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još