Search
Close this search box.

Rukometaši Rudara sudjelovali na 25. memorijalnom turniru “Bojan Piutti” u Buzetu

Rukometaši RK Rudar Adria Oil prošlog su petka u sklopu priprema gostovali u Buzetu na 25. Memorijalnom rukometnom turniru Bojan Piutti uz domaćina RK Buzet i MRK Kozala iz Rijeke.

Turnir se odigrao po kružnom sistemu, svatko sa svakim, ali sa skraćenim vremenom 2×20 minuta, te je na kraju bodovno određen finalni plasman. U prvoj su utakmici domaćin RK Buzet i MRK Kozala odigrali neodlučeno 19:19.

Nakon toga, na teren su izašli labinski igrači i koji su u prvom susretu poraženi od domaćina rezultatom 20:17. Utakmica je do poluvremena bila neizvjesna, ali su u drugom dijelu domaći rukometaši ostvarili  prednost ponajviše zahvaljujući tehničkim greškama Labinjana. U drugoj utakmici Kovari su odigrali neodlučeno protiv sastava Kozale 21:21 i tako turnir završili na trećem mjestu.

Nisu to bile predstave za pamćenje, ali s obzirom da su rukometaši na polovici priprema vjerujemo da ima još puno prostora za poboljšanje i napredak.

RK Rudar Adria Oil nije nastupio u punom sastavu, zbog ozljeda nema Antona Jelušića i novopridošlog Luke Matačića, zbog poslovnih obaveza nije bilo Karla Štucina, dok su zbog bolesti izostali i Luka Murselović, Aleks Kokot, kao i Gabrijel Vozila koji je izostao zbog privatnih obaveza.

Naglasimo i to, da je za najboljeg strijelca turnira proglašen Mario Ratkajec, dok je Liridon Zena izabran za najboljeg vratara. Titulu najboljeg igrača ponio je Leon Rušnjak iz RK Buzet.

RK Buzet – MRK Kozala 19:19

RK Buzet – RK Rudar Adria Oil 20:17

RK Rudar Adria Oil – MRK Kozala 21:21

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još