Srednja škola Mate Blažine i Ljiljana Štingl nominirani za #BeCROactive nagradu 2021.

U sklopu Europskog tjedna sporta profesorica TZK-a Ljiljana Štingl iz Srednje škole Mate Blažine Labin organizirala je sportske aktivnosti tijekom cijelog tjedna među kojima je i zajedničko vježbanje naših najstarijih sugrađana. U organizaciju je uključila i učenike Škole.

“Na poziv Ministarstva turizma i sporta prijavili smo se za #BeCROactive nagrade 2021. Nagradit će se najaktivniji pojedinci i ustanove koji su se u 2021. godini istaknuli u promicanju tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom u Hrvatskoj. Zajedničko vježbanje je prijavljeno u kategoriji Socijalne uključenosti čiji cilj je bio aktivirati, motivirati i potaknuti sve ljude dobre volje na aktivnosti održane krajem rujna ove godine na labinskim gradskim igralištima.

Na veliko iznenađenje i radost  izabrani smo između mnogobrojnih prijava iz cijele zemlje i uvršteni smo u finale među tri najbolje ocijenjena projekta”. (Ljiljana Štingl)

Tako se Srednja škola Mate Blažine našla na samom vrhu ovog događanja, a profesorica Ljiljana Štingl pozvana je na svečanu podjelu priznanja i nagrade 17.12.2021. u Zagreb. Za tu prigodu snimljen je kratki video uradak pod nazivom Senior dan u Labinu 2021. kojeg možete pogledati OVDJE!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još