Stolnotenisači Brovinja sa Prvenstva Hrvatske donijeli četiri medalje!

U Splitu se protekli vikend igralo prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete/kadetkinje. Veliki uspjeh postigli su stolnotenisači Brovinja koji se iz Splita vraćaju sa četiri postolja. Momčadski su bili treći, pojedinačno je Leo Bernaz također bio treći kao i u mješovitim parovima koje je igrao s Katjom Žganec (MGK Drava), a u konkurenciji parova u paru s Šargač Benjaminom (Dugo Selo) postao je viceprvak Hrvatske.

Kod mlađih kadeta četverostruki prvak Hrvatske postao je Deni Vale (Pula). Osvojio je sve četiri moguće titule, pojedinačno, u paru, miksu i ekipno. U polufinalu pojedinačno bio je bolji od Lea Bernaza (Brovinje) s 3:1, što mu je ujedno bio i jedini izgubljeni set na putu do titule. Uz Bernaza treće mjesto osvojio je i Petar Zidarić (Pula). U parovima su Deni Vale i Petar Zidarić u finalu s 3:1 svladali Lea Bernaza i Benjamina Šargača (Brovinje/Dugo Selo).

Prvaci u konkurenciji mješovitih parova su Deni Vale i Lana Benko (Pula/TIS). Na putu do zlata sve mečeve su riješili bez izgubljenog seta. U polufinalu su s 3:0 pobijedili Lea Bernaza i Katju Žganec (Brovinje/MGK Drava Žabnik). Uz Bernaza i Žganec treći su bili Oliver Poljak i Franka Miškić (GSTK Zagreb/Šibenik).

U momčadskoj konkurenciji Brovinjari su pobijedili Libertas Dubrovnik 3:1, a tijesno izgubili od TIS-a i Vodovoda 3:2. U međusobnom omjeru tri momčadi Brovinje je imalo najbolji skor pa je u skupini osvojilo 2. mjesto. U borbi za 3. mjesto momčad Mihovljana je predala susret pa su Leo Bernaz, Emanuel Drndić i Rean Baćac osvojili 3. mjesto u Hrvatskoj.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još