TZO Raša u suradnji s Bike Center-om iz Rapca organizira biciklističke ture tijekom cijelog ljeta!

Turistička zajednice Općine Raša, u suradnji s Bike Center-om iz Rapca, organizira biciklističke ture, a sve u cilju promocije biciklizma kao zdravog načina života i valorizacije biciklističkih staza na području Labinštine koje se nalaze unutar Istra Outdoor ponude.

Prva tura organizirana je 28. lipnja s učiteljicama Osnovne škole „Ivana Batelića“ – Raša, koje su uživale u vožnji i u ljepotama prirode. Sljedeća biciklistička tura u suradnji s osnovnom školom iz Raše bit će organizirana početkom školske godine s učenicima jer nam je cilj razvijati kod djece svijest o zdravom životu.

Ovim putem pozivaju se svi građani Labinštine koji su zainteresirani sudjelovati na vođenim bike turama, posebno bi nas radovalo da se u vožnju uključe roditelji s djecom koja pohađaju osnovnu školu. Bike ture organizirati će se tijekom ljeta, svi se mogu prijaviti na mail info@tz-rasa.hr Prijave se zaprimaju zaključno svake srijede do 13.00 sati.

Na prijavi je potrebno dostaviti sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Kontakt mobitel i mail
  • Datum rođenja
  • Tjelesna visina

Ture će se voziti petkom od 17.00 sati, a polazak je s trga u Raši. Turistička zajednica Općine Raša sufinancirat će trošak s iznosom od 50% za najam električnog bicikla, što onda za korisnike iznosi ukupno 120,00 kuna. Veselimo se vašim prijavama i uvjereni smo da ćemo svi zajedno shvatiti koliko je bitno zdravo živjeti. Budimo biciklisti!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još