Završen turnir Labinska republika, RK Rudar Adria Oil osvojio treće mjesto

Ove subote u Labinu je odigran 2. dio turnira Labinska republika u kategoriji dječaka U11 koji je ujedno bio i završni dan turnira. Ukupno je odigrano 18 utakmica a na turniru je sudjelovalo 8 ekipa među kojima su RK Varaždin, RK Gospić, RK ŠR Karlovac, RK Čavle, RK ARBA – Rab, RK Rovinj, MRK 28. April i domaćin turnira RK Rudar Adria Oil.

Turnir je započeo utakmicama grupne faze nakon čega je uslijedilo svečano otvaranje turnira na kojem su se svim sudionicima podijelili prigodni pokloni sa logom turnira te je svim sudionicima prikazan kratak video uradak “Događaji u Raši” koji opisuje događanja vezana uz rudarenje na području Labinštine.

Nakon otvaranja uslijedio je najzanimljiviji dio turnira, knock-out faza odnosno odigravanje za finalni poredak. Pobjednici grupne faze bili su RK Gospić u grupi A dok je drugo mjesto zauzeo RK Čavle, dok je u grupi B prvo mjesto pripalo RK ŠR Karlovcu a s jednakim brojem bodova na drugom mjestu je bio RK Rudar Adria Oil. U polufinalnim susretima RK Gospić pobjeđuje domaćina RK Rudar Adria Oil dok s druge strane RK ŠR Karlovac pobjeđuje RK Čavle. U finalu RK Gospić pobjeđuje RK ŠR Karlovac dok u utakmici za 3. mjesto RK Rudar Adria Oil je bolji od RK Čavla.

Finalni poredak:

RK Gospić

RK Š.R. Karlovac

RK Rudar Adria Oil

RK Čavle

RK Varaždin

RK Rovinj

MRK 28. April

RK ARBA – Rab

Osima nagrada za finalni plasman na turniru Labinska republika dodijelile su se nagrade za najboljeg igrača, najboljeg golmana, najboljeg strijelca i za najbrži šut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još