Holcim traži asistenta direktora tvornice i radnika u proizvodnji

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca na našem području, Holcim, objavio je oglas za dva radna mjesta.  Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, Holcim mijenja način na koji svijet gradi.

Snažni tim od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta zalaže se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta.

Dok nastavljaju tražiti održive načine gradnje, potrebni su nam vrhunski talenti koji će se pridružiti našem timu. Ljudi koji su strastveni prema održivosti, vođeni znatiželjom i željni rasta, učenja i napretka.

Asistent direktora tvornice cementa je dio tima tvornice cementa te pruža podršku direktoru tvornice u svakodnevnim aktivnostima, provođenju projekata te izradi i analizi izvještaja. Mjesto rada je u Koromačnu.

Radnik u proizvodnji je dio tima proizvodnje cementa u tvornici cementa u Koromačnu. Osigurava nesmetani rad opreme i tijek raspoloživih ulaznih materijala u cilju proizvodnje određenih količina poluproizvoda ili gotovih proizvoda. Radi se u smjenama od 12 sati.

Sve detalje natječaja možete vidjeti na narednim poveznicama:

ASISTENT DIREKTORA TVORNICE CEMENTA

RADNIK U PROIZVODNJI

Molbu i životopis možete poslati na posao-hrv@holcim.com najkasnije do 21.11.2022.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još