Search
Close this search box.
Home Eventi Ostalo “Kako rano čitanje utječe na kasnije učenje kod djeteta” (pričaonica i susret) /20.5./27.5./ Gradska knjižnica Labin

“Kako rano čitanje utječe na kasnije učenje kod djeteta” (pričaonica i susret) /20.5./27.5./ Gradska knjižnica Labin

Gradska knjižnica Labin i u svibnju organizira zanimljiva i edukativna druženja s roditeljima i njihovim bebama u okviru programa „I beba knjigu treba“.

U subotu, 20. svibnja s početkom u 10 sati u Dječjem odjelu održat će se nova Pričaonica za djecu do 3 godine i njihove roditelje pod vodstvom knjižničarke Ane Tumpić Radović. Očekuje vas puno zanimljivih slikovnica, igračaka te ugodno društvo u posebno uređenom kutku za najmlađe.

Također, Knjižnica organizira i drugi susret s roditeljima koji će voditi magistra psihologije i edukantica Gestalt psihoteraprije Anna Goreta Giannini.

Druženje s roditeljima održat će se u subotu, 27. svibnja s početkom u 10 sati u Dvorani Knjižnice, a tema je “Kako rano čitanje utječe na kasnije učenje kod djeteta”.

Susret je zamišljen na način da nakon kratkog predavanja kao uvoda u temu, roditelji sa psihologinjom i ostalim roditeljima razgovaraju i razmjenjuju svoja iskustva. Procijenjeno trajanje programa je sat vremena.

Za oba programa broj sudionika je ograničen, pa iz knjižnice mole zainteresirane da svoj dolazak najave na broj telefona 852-257 ili osobno u Knjižnici.

Sudjelovanje je besplatno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)