Search
Close this search box.
Home Eventi Gastro Ostalo Ljetni party u Labinu za poduzetnice i menadžerice by Women in Adria / 13. lipnja od 18:30 / Vinarija Juričić, Labin

Ljetni party u Labinu za poduzetnice i menadžerice by Women in Adria / 13. lipnja od 18:30 / Vinarija Juričić, Labin

Women in Adria, najveća poslovna mreža žena u regiji, s ponosom najavljuje svoj Ljetni Party koji će se održati 13. lipnja u prekrasnoj vinariji Juričić u Labinu. Ovaj poseban događaj otvoren je za sve, a posebno pozivaju menadžerice i poduzetnice da im se pridruže od 18:30 do 23:00 sati. 

Za sudionike su pripremili bogat program koji uključuje finger food, pića te opušteni networking i uživanje. Očekuje vas vrhunska glazba, službeni fotograf i dobra zabava!

Ovo je jedinstvena prilika za povezivanje s novim ljudima i upoznavanje istomišljenika iz različitih područja. Ljetni Party Women in Adria savršena je prilika za stvaranje neprocjenjivih veza koje će nadmašiti sam događaj. Druženje s inspirativnim pojedincima donosi novu energiju i motivaciju za poslovne uspjehe.

Vinarija Juričić, smještena u prekrasnom prirodnom okruženju, idealno je mjesto za bijeg i odmor od svakodnevnice. Sudionici će imati priliku razgledati imanje, upoznati se s domaćim životinjama te kušati vrhunska vina i maslinovo ulje.

Ne propustite ovaj događaj koji obećava nezaboravnu večer ispunjenu zabavom, umrežavanjem i opuštanjem u predivnom ambijentu.

Svoje mjesto možete osigurati prijavom na linku – Labin: Summer mingles 13.06.2024. – Events (womeninadria.com).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)