Poziv na online radionicu “Zapošljavanje radnika i prava iz radnog odnosa”

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta “Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva – UP SMART”, poziva na online radionicu na temu “Zapošljavanje radnika i prava iz radnog odnosa” koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. (događaj) u četvrtak, 24. lipnja 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

Sadržaj radionice:

Poduzetnička inicijativa

–    Trgovačko društvo ili obrt

–    Osnove registracije

Zapošljavanje radnika

–    Vrste ugovora

–    Dopunski rad

–    Zapošljavanje stranaca

–    Ostale mogućnosti rada

Prava iz radnog odnosa

–    Određivanje plaće

–    Godišnji odmor

Prestanak radnog odnosa

–    Načini prestanka

–    Otpremnina

Radionicu će voditi Snežana Klarić, dipl.iur. pravni savjetnik u Obrtničkoj komori Istarske županije od 1997. godine. U svom dugogodišnjem radu redovito se educira te u svakodnevnom kontaktu s ljudima prenosi svoje znanje  savjetujući  obrtnike i građane koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Jedna je od autora priručnika za polaganje majstorskog ispita Pravo i pravni propisi u obrtništvu, lokalni je Trener za zaštitu potrošača, Miritelj u individualnim radnim i drugim vrstama sporova te Izmiritelj u potrošačkim sporovima.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza mole se zainteresirani da prijavu izvrše na POVEZNICI.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti kontakt osobi Jeleni Nikolić (jelena.nikolic@ida.hr, +385 52 381 900).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još