Donosimo vam novi program Kina Labin!

Filmske projekcije u travnju labinsko kino započinje 1.04. u petak Marvelovim junakom Morbiusom živućim vampirom, dok u dječjem programu prikazuju animirani film Sonic 2 te senzornu projekciju u jutarnjem terminu Mali princ povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu. Nedjelju je na repertoaru francuski film U iščekivanju Bojanglesa.

Petak i subotu, 1.04. i 2.04. s početkom u 20:00 sati na repertoaru je film Morbius. Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa.

U subotu, u jutarnjem terminu, 2.04. u 11:00 sati senzornom projekcijom Malog princa Kino Labin obilježava Svjetski dan svjesnosti o autizmu, dok je popodnevni program za djecu i mlade subotu i nedjelju s početkom u 17:00 sati rezerviran za dogodovštine najpoznatijeg lika iz videoigara ježa Sonica.

U iščekivanju Bojanglesa francuska je drama snimljena u režiji Régis Roinsarda po istoimenoj knjizi autora Oliviera Bourdeauta koja je izazvala opće oduševljenje i u rekordnom roku postala pravi književni bestseler. U Kinu Labin prikazuje se u 19:00 sati, nedjelju 3.04.

Travanj će biti prepun filmskih naslova te Kino Labin sa zadovoljstvom najavljuje poseban program ususret Uskršnjim praznicima.

Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije. Za ulaz u Kino nisu potrebne COVID potvrde. Iz kina podsjećaju da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi. Osobe s invaliditetom kao i njihovi pratitelji ne plaćaju ulaz u Kino. Redovna cijena ulaznice je 25,00 kuna.

Želite zaviriti u program sljedećeg tjedna?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još