Ulaznice na projekcije u Kinu Labin ovog vikenda po promotivnoj cijeni

Zimsko – proljetna sezona u Kinu Labin završava s pravom filmskom poslasticom za sve ljubitelje Zaca Efrona i trilerskog žanra.

Potpaljivačica (Firestarter) nova je adaptacija filmskog trilera snimljenog prema romanu Stephena Kinga. Film je režirao Keith Thomas, dok su scenarij i glazbu radili Scott Teems i John Carpenter, poznati po doprinosu u filmskoj franšizi Halloween (Noć vještica), također za scenarij i glazbu. Film je na programu u petak i subotu s početkom u 20.00 sati (13. i 14.05.).

Djevojka s izvanrednim pirokinetičkim moćima pokušava zaštititi sebe i svoju obitelj od zlokobnih sila koje je žele zarobiti i kontrolirati. Više od desetljeća, roditelji Andy (Zac Efron kojeg poznajemo iz filmova Ekstremno opaki, šokantno zao i podli te Najveći šoumen) i Vicky (Sydney Lemmon: Strah od hodajućih mrtvaca, Sukcesija) su u bijegu te očajnički skrivaju svoju kćer Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) od korumpirane savezne agencije koja želi iskoristiti Charlijine posebne moći za izradu moćnog oružja za masovno uništenje.

Charlijinu moć pokreću ljutnja i bol, a njen otac Andy joj pomaže naučiti kontrolirati istu. Međutim, po navršavanju 11 godina Charlie se sve teže nosi s kontroliranjem moći vatre. Nakon jednog incidenta, obitelj i njihova tajna lokacija se razotkrivaju.

Subotu u 17.00 sati ponovno možete pogledati animirani film Loši momci. Pod mentorstvom arogantnog, ali jako slatkog zamorca Profesora Marmelata, Loši momci kreću u misiju uvjeriti svijet da su sada uzorni građani, a ne kriminalci. Pogledajte jesu li u tome uspjeli!

VAŽNO! Povodom posljednjeg vikenda prikazivanja filmova cijene ulaznica iznose 20 kn za sve projekcije i za sve kategorije gledatelja! Osobe s invaliditetom kao i njihovi pratitelji ne plaćaju ulaz na kino projekcije!

U nedjelju 15.05. s početkom u 19.00 sati održat će se humanitarni koncert Diega Zulijanija i gostiju u sklopu humanitarne akcije „Potvrdimo humanost za Reu“ koju organizira udruga žena Mendula. Pokažite još jednom veliko srce!

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još