Alfa Albona organizira besplatne radionice za djecu od 9 do 12 godina

Ljeto nam se vratilo, a to znači samo jedno – vratile su se i dječje kreativne radionice na otvorenom koje provodi Alfa Albona!

Radionice su namijenjene djeci od 9 do 12 godina, bez pratnje roditelja. Predviđeno trajanje radionica je svake srijede od 19:00 do 20:00 sati, počevši 23. lipnja, pa sve do kraja srpnja 2021. godine. Sudjelovati mogu i djeca stranog podrijetla! Radionice su potpuno besplatne te nije potrebno najavljivati dolazak, djeca se mogu samo pojaviti svake srijede u 19:00 ispred zgrade općine. Na toj će lokaciji djecu čekati volonteri koji će ih odvesti na mjesto održavanja radionica.

Sve epidemiološke mjere sigurnosti i zaštite bit će provedene. Radionice će se održavati na otvorenom, osim u slučaju kiše, a po završetku istih, roditelji mogu dočekati djecu na mjestu susreta, odnosno ispred općine.

Svaki susret predstavljat će novu temu, ali će sve biti jednako kreativne i zanimljive djeci. Održavat će ih volonterke Alfa Albone – Lena, Cyrielle i Sasha.

Prva radionica održat će se u srijedu, 23. lipnja 2021. godine kada će djeca izrađivati narukvice od papirnatih perlica. O novim temama udruga će obavještavati na društvenim mrežama Udruge.

Za sva pitanja i nedoumice udruzi se možete obratiti mailom na anja.alfaalbona@gmail.com, telefonski na 098/9588269 ili u inbox udruge na Facebook stranici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još