[GALERIJA] Do kraja tjedna svakodnevni program Božićne bajke u Labinu

Tri su dana Božićne bajke u labinskom starom gradu za nama. Tri dana optimizma, ugode, glazbe, druženja, fotografiranja i nesebičnog humanitarnog darivanja. Adventski duh itekako se osjeti na osvijetljenim i okićenim ulicama te među kućicama na trgu, a toliko pozitivnih komentara i nasmijanih lica nije se već neko vrijeme čulo i vidjelo među našim građanima i gostima.

Nastavlja se program ovog samo naizgled malog i skromnog blagdanskog događanja i kroz cijeli ovaj tjedan, sve do petka 24. prosinca, odnosno Badnjaka.

Večeras će na više mjesta, gotovo na svakom kantunu od Titovog trga do osvijetljene i urešene ulice 1. maja zapjevati Klapa Labin, a sutra će „dobri duh“ labinske glazbene scene, Predrag Ljuna Pepe, svojom gitarom i opuštenim, osebujnim zabavljačkim stilom razveseliti okupljene, negdje od 19 sati. Društvo će mu na nekoliko pjesama praviti njegova kći, mlada i iznimno talentirana Jona.

Srijeda 22. prosinca donosi čak dvije izvedbe božićne predstave za djecu pulskog Teatra Naranča, „Otmica Djeda Mraza“, u 17 i u 19 sati, dok će između njih, oko 18 sati, na Starom trgu zasvirati učenici Umjetničke škole Matka Brajše Rašana.

Idućeg dana, u četvrtak 23. prosinca u 17:30 sati će još jedan od svojih božićnih nastupa održati dječji zbor Minicantanti, pod vodstvom neumorne profesorice Sabrine Stemberga Vidak, a od 19 sati blagdansko će raspoloženje svojom prigodnom svirkom dodatno podignuti Gradski orkestar Labin. Oba „dječja“ dana uključuju i zabavu uz animatore dječje igraonice „LaLa Land“.

Na sam Badnjak, još će nam jednom zapjevati Klapa Labin, oko 19 sati, kao glazbeni uvod u nastupe dva najveća imena ovogodišnje Božićne bajke. Od 20 sati svoj će novi album kroz akustični nastup predstaviti poznata labinska kantautorica Elis Lovrić, a od 21 sat pa gotovo do ponoći kroz romantičnu svirku u Božić će nas uvesti poznati istarski cover band „Top of the Pops“, za ovu priliku svirajući opus nikada prežaljenog, velikog Olivera Dragojevića.

U nadi da će vremenske i epidemiološke prilike dopustiti odgovorno druženje i ugodnu zabavu kroz cijeli tjedan, još jednom vas pozivamo u labinski stari grad!

A kako je to izgledalo u proteklim danima, pogledajte u ovoj bogatoj galeriji!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još