Potvrdimo humanost za Reu – VIDEO

U jučer emitiranoj Labinskoj kronici na programu pulske TV NOVA emitiran je prilog o našoj sugrađanki Rei Martić koja boluje od multiple skleroze.

O dugoj borbi i provedenoj humanitarnoj akciji za Reino liječenje uz Reu i njezinu mamu Sonju Kostrić govorili su i Irene Mikuljan, predsjednica udruge „Mendula“ te Loredana Ružić Modrušan, viša savjetnica za kulturu, informiranje i odnose s javnošću Grada Labina.

Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina 12. travnja pokrenula je 21. po redu Humanitarnu akciju pod nazivom „Potvrdimo humanost za Reu“ odobrenu od Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije Rješenjem KLASA: UP/I-550-01/22-01/05; URBROJ: 2163-06/13-22-23., pod evidencijskom oznakom : IŽ-HA/LO-21-5.

Nakon uspješno provedene Humanitarne akcije „Darujmo nadu Rei“ u kojoj su prikupljena financijska sredstava za Reino liječenje, Rea je završila ciklus od 30 terapija. Navedene terapije poboljšale su Reino kliničko stanje tako da Rea bilježi napredak u zdravstvenom stanju. Kako je od strane privatne neurološke ordinacije Mr. sci. dr. Maje Roje Novak preporučen nastavak još jednog ciklusa od 30 terapija, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ pokreće ovu akciju u nadi da će se kao i do sada odazvati svi ljudi dobre volje, kako bi doprinijeli da i ova akcija bude uspješna.

Udruga planira za vrijeme trajanja Humanitarne akcije do 30. lipnja provesti niz aktivnosti u svrhu prikupljanja donacija o čemu će javnost pravovremeno biti obavještena.

Isto tako moli da u skladu s vlastitom procjenom i mogućnošću, financijski poduprete humanitarnu akciju uplatom na račun Posebne namjene koji je za provođenje akcije otvoren pri OTP banci d.d Poslovnica Labin: IBAN HR1524070001500016707 BIC (SVIFT ) code: OTPVHR2X Sa naznakom „Potvrdimo humanost za Reu“.

Sve gotovinske uplate donacija u OTP banci Poslovnica Labin oslobođene su plaćanja naknade na čemu zahvaljuju Poslovnici OTP banke u Labinu.

Što reći na kraju nego potvrdimo humanost za Reu što je glavni moto i naziv ove humanitarne akcije!

Video prilog pogledajte u nastavku!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još