Udruga Krilo Labina pokrenula Antikvarijat – projekt sa svrhom prikupljanja sredstava za ostvarenje ciljeva udruge

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

Udruga Krilo Labina jučer je na svojim stranicama podijelila informaciju kako pokreće online antikvarijat u svrhu prikupljanja sredstava za ostvarenje ciljeva Udruge.

Podsjetimo, udruga je to koja okuplja roditelje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, a pokrenuta je kako bi djeca s teškoćama dobila drugi dom, mjesto gdje će se družiti, vježbati, napredovati i biti prihvaćeni. Udruzi je želja izgraditi dnevni centar i stambene zajednice u kojima će djeca nastaviti živjeti u rodnom gradu i poznatom okruženju i kad njihovih roditelja i staratelja više ne bude da se brinu o njima.

U objavi su podijelili i par informacija, ali i pravila: ne primaju gotovinu, već se sve uplate vrše isključivo na žiro račun, uz knjigu će prilagati i kratak sadržaj knjige, vrjednije predmete će ponuditi na aukciji, a uz potrošeni iznos veći od 150 kn poštarina je besplatna. Podijelili su i savjete kako se lakše snaći među objavama i kako lakše pronaći željeni predmet.

Od najvećih književnih klasika do ljetnih hit štiva, ponuda je zaista raznovrsna. Ako ste ljubitelj čitanja i ako želite popuniti svoju kućnu biblioteku, uključite se u akciju. Napravite dobro djelo i posjetite Facebook stranicu Antikvarijat udruge “Krilo Labina”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još