Uključimo se u akciju prikupljanja donacija za mamograf

Prošloga tjedna i službeno je započela najavljena akcija prikupljanja donacija za kupnju stacionarnog mamografa za labinsku ispostavu Doma zdravlja.

Već dobro poznata priča o potrebi za ovakvim modernim uređajem mnogo je puta ispričana te je doživjela veliku podršku cjelokupnog društva za realizacijom.

Na press konferenciji najave programa festivala „Labina“ koji će također imati humanitarni karakter, gradonačelnik Glavičić predstavio je broj žiro računa otvorenog upravo za ovu namjenu, a jučer je na web stranici Grada Labina postavljena i posebna ikona s dostupnim podacima o navedenom računu.

„Slijedom mnogih upita i velikog interesa naših sugrađana ali i iseljenika za pomoć u nabavci ovog značajnog uređaja za Labinštinu, na web stranici Grada postavljena je posebna ikona s lakše dostupnim podacima. Time je učinjen još jedan korak ka rješavanju problema od životne važnosti za naše sugrađanke te iako se radi o velikom novcu potrebnom za kupnju siguran sam kako će uz Grad i općine Labinštine ali i donacije, ovaj projekt biti uspješno realiziran. Mnogo smo puta oko ovako važnih stvari i humanitarnih akcija pokazali rijetko viđeno zajedništvo, a uvjeren samo kako će i ovoga puta biti tako kada našim sugrađankama osiguravamo razinu zdravstvene zaštite o kakvoj nema mjesta za rasprave. Ovim putem, unaprijed zahvaljujemo svakome tko se priključi ovom plemenitom cilju“ – istaknuo je gradonačelnik Valter Glavičić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još