Valamar i rukometni klub “Rudar Labin” čistili plaže u Rapcu u sklopu tradicionalnog projekta ‘Volimo Jadransko more’

Valamar Riviera i ove je godine s članovima rukometnog kluba „Rudar Labin“ organizirala akciju čišćenja plaža u Rapcu. Akcija se održala u sklopu već tradicionalnog projekta „Volimo Jadransko more“ koji je dio programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere.

Osim što iz godine u godinu veliku pozornost pridajemo razvoju smještajnih kapaciteta, turističke infrastrukture i razvoju destinacija, već niz godina aktivno radimo i na projektima zaštite prirode i očuvanja okoliša. Veseli nas što su se mladi rukometaši kluba „Rudar Labin“ ponovno okupili i pomogli u čišćenju plaže u Rapcu”, izjavio je Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac.

Cilj projekta „Volimo Jadransko more“ je zaštita jadranske obale i mora kroz razne akcije koje podižu svijest o važnosti očuvanja morskog okoliša te doprinose očuvanju zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta i njihovih staništa. Valamar Riviera surađuje s lokalnim zajednicama u svim destinacijama u kojima posluje, te ulaže u njihov rast i razvoj. 

Iz godine u godinu surađujemo s Valamarom na projektu „Volimo Jadransko more“ kako bi i mi dali svoj doprinos očuvanju prekrasne prirode koja nas okružuje. Smatramo da je važno da mladi aktivno sudjeluju u mijenjaju svoje okoline na bolje”, izjavio je Goran Vlačić, tajnik kluba „Rudar Labin“. 

Kao predvodnik održivog poslovanja u Hrvatskoj i Europi, Valamar kroz interne programe društveno odgovornog poslovanja sustavno ulaže i provodi inicijative i projekte iz područja zaštite okoliša. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još