Za igralište Kature i još tri projekta u Labinu osigurano 1,5 milijuna kn bespovratno – VIDEO

U novom izdanju Labinske kronike pulske TV NOVA, emitiran je i prilog o nedavno dodijeljenim EU sredstvima putem Mjere 2.2.1. Potpora za aktivnosti promocije, marketinga i očuvanja ribarske/maritimne tradicije i baštine te promicanja održivog ribarstva i akvakulture ribarstvenog područja FLAG-a iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu FLAG-a Alba.

Ovim putem osigurana su sredstva kojima će se u 100% – tnom iznosu financirati projekt rekonstrukcije i opremanja dječjeg igrališta Kature u iznosu od čak 921.084,16 kune.

U prilogu je gradonačelnik Glavičić otkrio i nekoliko detalja o samom budućem uređenju igrališta koje će zaista biti posebno. Uz gradonačelnika Valtera Glavičića u prilogu govore i Mirela Faraguna, voditeljica FLAG-a ALBA te ravnateljica Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ Ivana Škopac, ravnateljica POU Labin Renata Kiršić te direktorica TZ-a Grada Labina Astrid Glavičić koji su također putem ovog poziva za svoje kvalitetne projekte osigurali bespovratna sredstva.

Samo ovim pozivom oko 1,5 milijuna kuna europskog novca stiglo je u Labin te će biti realizirana veoma zanimljiva i kvalitetna četiri projekta.

Više o svemu pogledajte u nastavku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još