Zahvala Udruge žene Mendula na humanitarnoj akciji

Ako se ljubav mjeri osmjesima, sretnim licima, riječima, djelima, … tada je jučerašnji humanitarni koncert Diega Zulijanija i njegovih gostiju bio pun ljubavi, poručili su to iz Udruge Mendula.

Njihovu poruku nakon sinoćnjeg koncerta prenosimo u cijelosti:

“Drago nam je što je Rea sa svojom obitelji prisustvovala humanitarnom koncertu. Reine emocije i osmijeh najljepše su nam pokazale koliko joj znače naša briga i podrška.

Hvala dragim prijateljima, susjedima, poznanicima, posebno hvala gradonačelniku, Valteru Glavičiću i njegovoj supruzi te svima vama koji ste došli na koncert i izrazili potporu našoj Rei.

Svi mi istinski vjerujemo da će Rea uspješno nastaviti terapiju i da će daljnje liječenje polučiti još bolje rezultate. A ta se podrška i vjera u Rein oporavak osjećala tijekom cijelog koncerta. Diego i njegovi gosti pružili su nam prekrasne izvedbe i doživljaje kroz glazbu i pjesme, ali i svoje veliko humano srce.

Zahvaljujemo se Diegu, kao i svim izvođačima: Joni Ljuna, Predragu Ljuna, Todoru i članovima banda kojeg čine Silvija Rejec Martinčić, Sandi Bančić, Rok Lukšić, Vedran Negri, Ilario Kleva i Davorin Grgić.

Hvala Milenkovski Nedi i Jurčević Orijani na sudjelovanju i predstavljanju pjesama iz njihovih novih zbirki pjesama, kao i Stepčić Ediju, Brezac Goranu i Hukić Feridu na razglasu, ravnateljici Pučkog otvorenog učilišta na susretljivosti te svim medijima koji nas prate.

Posebno se zahvaljujemo našim donatorima, svima koji su napravili kolače te svima drugima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu našu humanitarnu akciju “Potvrdimo humanost za Reu”. Hvala i našim ženama iz Udruge “Mendula” na još jednoj uspješnoj organizaciji. Zajedno možemo i hoćemo činiti čuda! Udruga žena Sv. Nedelja “Mendula”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još