Završen izbor za najljepši advent: 2546 puta HVALA!

Nakon devet dana glasanja i gotovo 110 tisuća lajkova na Facebook stranici Gradonačelnik.hr, poznati su pobjednici prvog velikog izbora za Najljepši advent u kojemu je sudjelovalo 36 gradova i 8 općina!

Tijesna i neizvjesna višednevna utrka Osijeka i Varaždina završila je na kraju uvjerljivom pobjedom osječkog adventa koji je od prvog dana krenuo u petoj brzini, kao najjači favorit.

U izboru u kojem je preko milijun ljudi vidjelo slike advenata i koji je svojom atraktivnošću i praćenošću zapravo jedan veliki i kvalitetan marketinški projekt za sve uključene, Labin je ostvario iznimni rezultat.

Nadomak topa 10, točnije respektabilno 12. mjesto u kategoriji gradova, uz 2546 lajkova ukupno, uključujući i dijeljene objave (1507 na stranici gradonačelnik.hr koji su se uzimali u obzir za sam izbor najljepšeg) labinska Božićna bajka pokazala je kako unatoč jakoj konkurenciji i puno većim sredinama, svojom ljepotom i kvalitetom može biti izuzetno ponosna.

Gledajući tablicu s konačnim rezultatima, Labin ima i sjajan rezultat na razini županije gdje je vidljivo kako ga je pretekao samo pulski advent i to za svega deset glasova.

Zato, još jednom hvala svima na podršci našoj Bajci kao i cijelom projektu koji je pokazao veliki marketinški i turistički potencijal ovakvih događaja.

Radujemo se idućem izboru s još više uključenih.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još