Općina Sveta Nedelja donirala opremu OŠ Vitomir Širola Pajo

U četvrtak, 2. prosinca 2021.u prostoriji školske knjižnice OŠ „Vitomir Širola-Pajo“ Nedešćina upriličena je primopredaja donacije opreme čiju je nabavku financirala Općina Sveta Nedelja u iznosu od 20.000,00 kuna.

Donacijom je nabavljeno pet prijenosnih računala za potrebe nastave informatike u nižim razredima te multifunkcionalni laserski pisač za Područnu školu Sveti Martin.

Primopredaji su nazočile Irene Franković, načelnica Općine Sveta Nedelja, Andrea Rajković, pročelnica jedinstvenog upravnog odjela Općine Sveta Nedelja i Klara Švraka, ravnateljica škole.

Općina je i ovom donacijom već treću godinu dokazala da brine o najmlađima i njihovim potrebama. U ime svih učenika i učitelja na donaciji je zahvalila ravnateljica škole istaknuvši kako je izuzetno zadovoljna suradnjom s lokalnom zajednicom.

Načelnica Irene Franković dodala je da lokalna samouprava nizom projekata podržava predškolski odgoj, od kojih je spomenula pokrivanje troškova produženog boravka, financiranje školskih marendi za učenike iz obitelji s troje ili više djece te predškolski odgoj.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još