Search
Close this search box.

Urednik Labinske Komune gostovao u OŠ Ivan Goran Kovačić – tema su bili mediji

Elvis Uravić, vlasnik agencije Kova PR, sa sjedištem u obližnjem Tupljaku, gostovao je ovog tjedna kod učenika OŠ Ivan Goran Kovačić u Čepiću koji pohađaju Građanski odgoj i obrazovanje.

S više od desetljeća iskustva rada u medijima, vlasnik portala Labinska Komuna, Kampanja i IstraSport, učenicima je u 45-minutnom predavanju dočarao karakteristike života ljudi koji se bave novinarstvom, ali i posebnostima branše, uz konkretne primjere.

Uz to, kroz igru i uz malo šale, poslao je i nekoliko važnih poruka, prije svega o tome kako je zdravo propitkivati društvo i pojave oko sebe, tako i o odgovornosti izrečenog ili napisanog.

„Ovo mi je bilo unikatno i stvarno super iskustvo. Kao trener svakodnevno radim s klincima, ali ovo je nešto sasvim drugo i koristim priliku da se još jednom naklonim svim prosvjetnim radnicima, kao i odgajateljima. Meni je bilo veoma zabavno, djeca su me ugodno iznenadila svojom otvorenošću i kreativnošću te se nadam da smo svi zajedno nešto naučili. Ako im je bilo upola lijepo kao meni, ja zadovoljan“, rekao je Uravić nakon održanog sata te se zahvalio učiteljicama na pozivu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još