Search
Close this search box.

Udruga Mendula sutra prikuplja donacije na Trgu labinskih rudara i u Svetom Martinu

Udruga žena Sv. Nedelja “Mendula”, i ove subote 10. prosinca, u sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf”, koju provodi pod pokroviteljstvom Grada Labin, Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša, organizira i sudjeluje na dva događaja.

Tako će sutra od 9 do 11 sati na Trgu Labinskih rudara udruga žena Mendula nuditi prigodne blagdanske ukrase i ručne radove izrađene na kreativnoj radionici „Kreiraj i volontiraj“ koju su sami organizirali.

Istoga dana, u Svetom Martinu, od 17:30 sati nadalje, humanitarnom će prodajom fritula i pića sudjelovati na zabavi za najmlađe “Advent u Svetoj Nedelji” u organizaciji Općine Sveta Nedelja i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja.

Zajedničkoj humanitarnoj akciji za mamograf priključio se i Noel Miletić, vlasnik Dual photography – Stories by Noel, kojemu se udruga zahvaljuje, jer će sav prihod od blagdanskog fotografiranja biti namijenjen za nabavu mamografa.

Svojim dolaskom i donacijama podržite humanitarnu akciju za sve naše žene Labinštine. “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf” ide dalje!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još