Uplaćene prve dvije rate u ukupnom iznosu od 50.820 eura za Davidov OPTUNE uređaj

svi za davida

Dobre vijesti o tijeku njihove humanitarne akcije stižu nam od Udruge Mendula.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

“Radosne smo, nemamo riječi zahvale svima koji su se na bilo koji način do sada uključili u Humanitarnu akciju „SVI ZA DAVIDA“. Danas su sa žiro računa otvorenog za provođenje ove humanitarne akcije uplaćene prve dvije rate u ukupnom iznosu od 50.820 eura za Davidov OPTUNE uređaj.

Podržimo dalje Davida i njegovu obitelj u ovim teškim trenucima. Još smo daleko od cilja, ali najljepše Vas molimo da u skladu s vlastitom procjenom i mogućnošću financijski poduprete našu humanitarnu akciju „SVI ZA DAVIDA“ kako bismo svi zajedno prikupili potreban iznos za Davida.

Pratite nas putem medija i naših službenih stranica, posjećujte naše aktivnosti kojih će u narednom periodu biti jako puno.

Svoje donacije možete uplatiti na račun Posebne namjene koji je za provođenje akcije otvoren pri OTP banci d.d Poslovnica Labin: IBAN HR6724070001500016838 BIC (SVIFT ) code: OTPVHR2X Sa naznakom „SVI ZA DAVIDA“ .

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji te vjerujemo da ćete, kao i uvijek, prepoznati našu potrebu i pružiti nam potporu da i ovu humanitarnu akciju uspješno privedemo kraju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još