Natjecatelji JK Ippon Labin ostvarili odlične rezultate na Regionalnom prvenstvu Istre

U subotu 30.04.2022 u Puli održano je Regionalno prvenstvo Istre koje je okupilo 277 natjecatelja iz sedam klubova. 

Borci JK Ippon Labin nakon duge pauze natjecanja pokazali su srčanost i borbenost, a posebno treba spomenuti i hrabre najmlađe natjecatelje kojima je to bio prvi turnir. 

U uzrastu do 10 godina zlatom su se okitili Dora Petrić u kategoriji -21kg i Aleksej Marin u kategoriji -50kg. Klara Ćorić osvojila je srebro u kategoriji -28kg, a bronce su osvojili Elin Brajša u kategoriji -36kg, Leona Klobas u kategoriji -40kg, i Aleks Batelić u kategoriji +55kg.

U uzrastu do 12 godina Luna Zahtila osvojila je zlatnu medalju u kategoriji -52kg.

U uzrastu do 14 godina Roko Sabalić se okitio zlatom u kategoriji +66kg, srebrne su medalje osvojile Alison Bohnke u kategoriji -48kh, Luna Zahtila u kategoriji -52kg i Lara Baričević u kategoriji -57kg, a Alby Vladimir Škopac plasirao se na treće mjesto u kategoriji -38kg. 

U uzrastu do 16 godina Alison Bohnke okitila se zlatom u kategoriji -48kg, a Luka Dragolin je osvojio broncu u kategoriji -66kg. 

Natjecatelje su vodili treneri Vedran Pizentić, Eric Zahtila i Nikol Boneta. 

“Judo klub se ovim putem želi zahvaliti svima koji podržavaju rad ali i širenje judo sporta, posebice našim judašima i njihovim roditeljima. Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u treniranje juda te da nas potraže na: judoklubippon.hr te na našoj facebook stranici”, poručili su iz JK Ippon.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još