Ove subote u SC Mileta Rukometni dan

Nakon dvije godine pauze ove subote u Labinu očekuje vas Rukometni dan s kojim Labinska škola rukometa zatvara sezonu odnosno polako završava sa svim aktivnostima do početka sljedeće sezone.

Kao i prijašnjih godina Rukometni dan biti će promocija svih kategorija Labinske škole rukometa, međutim ove godine ipak u nešto skromnijem izdanju, ove godine nećemo gledati seniorski i veteranski rukomet. Organizator je pripremio program za mlađe kategorije tako da ćemo od 17:30 sati u maloj dvorani moći pogledati turnir u mini rukometu između ekipa U10 i U9 te škole rukometa u OŠ Matija Vlačić Labin i OŠ Ivan Batelić Raša.

Paralelno će se u velikoj dvorani odigravati utakmice velikog rukometa a nastupati će igrači i igračice kategorija U11, U12, U13, U14, U15 i U16. Međusobne utakmice odigrat će dečki protiv cura u svom godištu, a u planu su tri utakmice.

Nakon sportskog djela za mlade održat će se podjela medalja i pehara ekipama koje su osvojile Županijsku rukometnu ligu a to su ŽRK Rudar U14, U12 i U10 te RK Rudar Adria Oil U11.

Po završetku podjele medalja sportski dio Rukometnog dana zatvorit će se utakmicom trenera LŠR-a i roditelja članova, utakmicom koja je i prijašnjih godina plijenila najviše pažnje, a organizatori vjeruju da će i ove godine biti tako.

Za dobru zabavu, odnosno hranu i piće pobrinut će se caffe bar GAMP koji će ispred dvorane postaviti šank i roštilj kako bi se svi posjetitelji, ali i sudionici mogli zasladiti dobrom porcijom ćevapa i ponekim pićem po promotivnim cijenama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

pročitajte još